Visitekaartjes

Met visitekaartjes komt u professioneel voor de dag bij uw relaties. Bij Centipede Belettering bent u tevens aan het juiste adres voor visitekaartjes. Prachtige visitekaarten met uw contactgegevens tegen een betaalbare prijs. Dubbelzijdig bedrukt en daarnaast ook in full colour. Wij bieden bij de visitekaartjes diverse opties voor het papier en de printafwerking.

Een visitekaartje kunt u bij ons laten ontwepen in de standaardformaat van 85 x 55 mm. Andere mogelijke formaten voor visitekaartjes bij Centipede zijn: 170 x 55 klapkaartje liggend, en 110 x 85 klapkaartje staand.

Of heeft u een opvallend formaat gekozen voor uw visitekaartje? Neem daarover dan even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 – 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

De prijzen voor visitekaartjes bij Centipede
De kosten van visitekaartjes zijn afhankelijk van uw wensen qua ontwerp. U kunt daarbij denken aan standaard logo en tekst op visitekaartjes, maar het font en eventueel ontwerp voor de sfeer van uw kaartje is daarbij ook van belang.

Kosten van het laten maken van visitekaartjes bij Centipede  is afhankelijk van de hoeveelheid tijd dat er nodig is voor het ontwerpen van deze. Uw wensen zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Centipede Belettering
Met meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij inmiddels een modern bedrijf dat is uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van sign en textielproducties. Ons enthousiast en creatief team van medewerkers draagt dagelijks zorg voor het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan reclame-uitingen. De medewerkers van Centipede zijn echte duizendpoten. De klant kan hierdoor rekenen op kwaliteit en een advies op maat.


Offerte Aanvragen

Reclame nodig? vraag uw offerte aan bij Centipede Reclame Producties!

Autobelettering

Autoreclame is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal door autoreclame snel toenemen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten maken op ongedwongen wijze kennis met uw bedrijf. Ons creatief team zorgt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Lees meer...

Carwrapping

In dit geval: uw voertuig of vaartuig voorzien van een folielaag. Een tweede beschermende huid die vele verschijningsvormen kan hebben. De meest voorkomende vorm van wrapping is natuurlijk carwrapping. Centipede maakt van uw voer/vaartuig een kameleon! Lees meer...

Interieurstyling

Uw kantoor, keuken, kozijnen of wanden schoon, snel en betaalbaar restylen? Dat kan! Door toepassen van visuals of logo op een creatieve manier veranderd een standaard (kantoor) ruimte in een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. Wij leveren en monteren een mix van speciale folies om de juiste uitstraling in uw ruimte te creeren. Lees meer...

Presentatie systemen

Modular Systems, het ideale systeem om zelf u eigen gepersonaliseerde Beurs Stand te bouwen in elke maat en ontwerp die u wenst. Hiervoor kunt u vanaf heden ook terecht bij Centipede Belettering. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Modular Systems om u als klant meer mogelijkheden te bieden en u daarbij ook verder te kunnen ondersteunen bij de beurs. Lees meer...