Flyers

Flyers worden veel gebruikt in de reclamewereld. Met een flyer verspreidt u uw boodschap eenvoudig en razendsnel. Ze worden daarom vaak ook uitgedeeld tijdens evenementen of beurzen. Flyers worde ook ingezet bij huis-aan-huisverspreiding. Wilt u dat uw boodschap goed overkomt bij de ontvanger? Zorg dan voor de juiste stijl!

Flyers zijn ideaal om evenementen te promoten, sales aan te kondigen, reclame te maken voor de opening van een winkel en nog veel meer. U hoeft ook geen professioneel ontwerper te zijn om professionele resultaten te krijgen.

De mogelijkheden van flyers bij Centipede zijn:
Strak design.
Duidelijk ontwerp.
De sfeer die u wilt.

Heeft u nog een concrete vraag betreft de mogelijkheden van flyers? Of wilt u simpelweg uw bestelling voor flyers doorgeven? Neem dan daarover contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 - 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

Enkele tips voor ontwikkeling van flyers
Gebruik deze tips voor een goede start:
Trek de aandacht met een goede kop. Die bepaalt of de rest van uw flyer wordt gelezen of niet. Houd het kort, maar krachtig.
Minder is meer. Denk goed na over uw boodschap. Lezers moeten gelijk begrijpen wat er staat.
Zet er een call to action in. Wilt u dat lezers naar uw website gaan? Uw winkel bezoeken? Vertel ze precies wat ze moeten doen.
Geef ze een goede deal. Iedereen houdt van een bonus. Geef een kortingsbon of korting bij de call to action.
Denk goed na over het uitdelen van uw flyer. Wie is uw doelgroep en waar bevindt die zich? Laat het ons ook weten!

Meer weten over de mogelijkheden van flyers?
Wilt u meer weten over onze opties voor flyers? Of wilt u de opdracht combineren met bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures, briefpapier en/of posters? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 035 - 631 0294. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@centipede-rp.nl.

Offerte Aanvragen

Reclame nodig? vraag uw offerte aan bij Centipede Reclame Producties!

Autobelettering

Autoreclame is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal door autoreclame snel toenemen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten maken op ongedwongen wijze kennis met uw bedrijf. Ons creatief team zorgt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Lees meer...

Carwrapping

In dit geval: uw voertuig of vaartuig voorzien van een folielaag. Een tweede beschermende huid die vele verschijningsvormen kan hebben. De meest voorkomende vorm van wrapping is natuurlijk carwrapping. Centipede maakt van uw voer/vaartuig een kameleon! Lees meer...

Interieurstyling

Uw kantoor, keuken, kozijnen of wanden schoon, snel en betaalbaar restylen? Dat kan! Door toepassen van visuals of logo op een creatieve manier veranderd een standaard (kantoor) ruimte in een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. Wij leveren en monteren een mix van speciale folies om de juiste uitstraling in uw ruimte te creeren. Lees meer...

Presentatie systemen

Modular Systems, het ideale systeem om zelf u eigen gepersonaliseerde Beurs Stand te bouwen in elke maat en ontwerp die u wenst. Hiervoor kunt u vanaf heden ook terecht bij Centipede Belettering. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Modular Systems om u als klant meer mogelijkheden te bieden en u daarbij ook verder te kunnen ondersteunen bij de beurs. Lees meer...