Brochures

Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten de beste indrukt krijgen van uw aanbod? Zet uw bedrijf op kaart door middel van een brochure! In een brochure kunt u de klant een visuele beleving geven van uw assortiment. Veelal bedrijven bestellen hun brochures bij Centipede Belettering. Brochures zijn een handige manier om contact te leggen met klanten door het verhaal achter uw bedrijf te vertellen en uw producten en diensten te presenteren.

Centipede Belettering geeft u graag enkele tips voor een effectieve brochure:
Nieuwsgierig maken
De voorkant van de brochure moet uw potentiele klant overhalen om deze te openen. Less is more. Houd uw tekst beknopt bij het overbrengen van het belangrijkste voordeel van uw bedrijf.
Gebruik maken van koppen.
Uw lezers kunnen hierdoor beter de brochure scannen. In de koppen dient u uitleg te geven over hoe uw product of service uw lezer kan helpen.
Spreek uw lezer aan met "u" of "jij".
Het aanspreken met "u" en "jij" is persoonlijker en spreekt meer aan dan het zakelijke "klanten".
Verwerk in de brochure een duidelijke call to action.
Wilt u dat men een actie gaat ondernemen na het lezen van de brochure? Vertel ze dan precies wat ze dan dienen te doen.
Maak uw brochure tijdgebonden.
Verwerk bijvoorbeeld in de brochure een korting die maar kort geldig is. In de tekst kunt u zinnen verwerken als "bel nu" of "bestel vandaag nog" om uw lezer te motiveren en stimuleren om actie te ondernemen.

Heeft u nog een concrete vraag betreft de mogelijkheden bij een brochure? Of wilt u simpelweg uw bestelling voor brochures doorgeven? Neem dan daarover contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoon nummer 035 - 631 0294 of stuur een e-mail naar info@centipede-rp.nl.

Diverse mogelijkheden en de prijzen voor ontwerp
De mogelijke soorten brochures zijn:
Strak design.
Duidelijk ontwerp.
De sfeer die u wilt.

Bent u er nog niet uit welk formaat het beste bij uw brochure past? Centipede Belettering kan u hierbij adviseren. Ons telefoon nummer is 035 - 631 0294. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@centipede-rp.nl.


Offerte Aanvragen

Reclame nodig? vraag uw offerte aan bij Centipede Reclame Producties!

Autobelettering

Autoreclame is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal door autoreclame snel toenemen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten maken op ongedwongen wijze kennis met uw bedrijf. Ons creatief team zorgt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Lees meer...

Carwrapping

In dit geval: uw voertuig of vaartuig voorzien van een folielaag. Een tweede beschermende huid die vele verschijningsvormen kan hebben. De meest voorkomende vorm van wrapping is natuurlijk carwrapping. Centipede maakt van uw voer/vaartuig een kameleon! Lees meer...

Interieurstyling

Uw kantoor, keuken, kozijnen of wanden schoon, snel en betaalbaar restylen? Dat kan! Door toepassen van visuals of logo op een creatieve manier veranderd een standaard (kantoor) ruimte in een ruimte die uitnodigend en inspirerend is. Wij leveren en monteren een mix van speciale folies om de juiste uitstraling in uw ruimte te creeren. Lees meer...

Presentatie systemen

Modular Systems, het ideale systeem om zelf u eigen gepersonaliseerde Beurs Stand te bouwen in elke maat en ontwerp die u wenst. Hiervoor kunt u vanaf heden ook terecht bij Centipede Belettering. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Modular Systems om u als klant meer mogelijkheden te bieden en u daarbij ook verder te kunnen ondersteunen bij de beurs. Lees meer...